One by one wimperextensions

Bij de one by one techniek worden de wimperextensions 1 voor 1 aan je eigen wimperhaartjes bevestigd met een daarvoor bestemde lijm. Deze techniek geeft een vol en natuurlijk effect en is ideaal voor iedereen die van zichzelf al veel wimpers heeft, maar net even wat meer oogopslag wilt hebben.

 

2D wimperextensions

Hierbij worden er 2 wimperextensions aan je eigen wimperhaartje bevestigt. Geweldige oplossing voor vrouwen die niet gezegend zijn met veel eigen wimperhaartjes of voor de echte glamourgirls. Met deze tecniek krijg je een opvallende oogopslag met mooie volle wimpers.Nieuwe set one by one € 59,-
Opvullen 1 week € 15,-
Opvullen tussen 1 - 2 weken € 25,50
Opvullen tussen 2 - 3 weken € 30,50
Opvullen tussen 3 - 4 weken € 35,50
Nieuwe set 2D € 69,-
Opvullen 1 week € 18,-
Opvullen tussen 1 - 2 weken € 30,50
Opvullen tussen 2 - 3 weken € 35,50
Opvullen tussen 3 - 4 weken € 40,50
Wimperextensions verwijderen € 10,-

Nazorg

De eerste 24 uur na de behandeling niet gaan douchen, zwemmen, sporten, sauna etc.

 
Het is belangrijk om je wimperextensions dagelijks te reinigen met een speciale lashfoam. Zo blijven je wimpers schoon, gezond en blijven ze langer zitten.

Gebruik alleen mascara’s en overige make-up op waterbasis. De lashfoam en make-up (eyeliner, mascara)  zijn te verkrijgen in de salon.

Gebruik geen oliehoudende producten op je wimperextensions. Denk hierbij aan eye-liner, waterproof mascara’s, reinigingsmelk, oogcrèmes, foundations. De olie tast de lijm aan en de wimperextensions zullen aan elkaar gaan kleven.